Sezóna pikniků budiž zahájena
Jako malá holka jsem nebývale ráda jezdila na školní výlety. Hrady a zámky mě bavily víc než jiné holky a kluky. Jako dospívající slečna jsem s podobným nadšením objížděla hudební festivaly. Teď, když jsem skoro …
Jako malá holka jsem nebývale ráda jezdila na školní výlety. Hrady a zámky mě bavily víc než jiné holky a kluky. Jako dospívající slečna jsem s podobným nadšením objížděla hudební festivaly. Teď, když jsem skoro …
Zajímalo by mě, jak Italové nahlíží na parmazán? Jak Francouzi na dijonskou hořčici? Jak Maďaři na segedínský guláš? Berou tyto speciality jako samozřejmost nebo je opěvují? A jak to vlastně máme my? Co má společného …
Taky někdy cestujete s jedinou vidinou, že se dobře nadlábnete? Láká vás víc Eifellovka nebo francouzská bageta, croissant či quiche? Já tedy zásadně cestuji za jídlem, až v druhé řadě a s plným břichem jsem …
Gastronautka chtěla být celé dětství kosmonautem. Jen si prostě našla kluka, začala mu z lásky vařit, protože láska prochází žaludkem. Později se s tím klukem rozešli, ale ona už u sporáku zůstala zaseklá. A tak vaří a vaří tam za sedmero těžebními věžemi až dodnes. Když zrovna nevaří, organizuje gastro akce v Ostravě nebo obráží podniky a píše, jak se jí tam líbilo a jak jí chutnalo.