• Domů
  • Všehochuť
  • Restaurant Day
    • Blog
    • Registrace
    • Informace
    • Bejvávalo
  • Recenze
  • O mně
    • Můj příběh
    • O Gastronautce
    • K čemu jsem dobrá?
  • Kontakt
  • Domů
  • Všehochuť
  • Restaurant Day
    • Blog
    • Registrace
    • Informace
    • Bejvávalo
  • Recenze
  • O mně
    • Můj příběh
    • O Gastronautce
    • K čemu jsem dobrá?
  • Kontakt

ostravacity


18.5.2019 > Restaurant Day v paláci

19.3.2019

Se srdcem na talíři odtajňujeme další díl amatérského kulinářského festivalu Restaurant Day. Pro krásné polokulatiny nám dovolte malé shrnutí, rozhodně máme co říct. V Ostravě se Restaurant Day poprvé konal na jaře 2014. A to …

Číst dále
Žádné komentáře

Amatérští kuchaři žhaví plotny. Blíží se další Restaurant Day.

18.5.2018

Amatérští kuchaři zahajují přípravu těch nejvybranějších dobrot. Nabízet je budou už tuto sobotu 19. května návštěvníkům ostravského Restaurant Day v centru města. Prostory pro servírování jim propůjčí vybrané podniky. Novinkou třinácté mezinárodní oslavy jídla a …

Číst dále
Žádné komentáře

Važte si chleba, bez něho je lidem zle

16.1.2018

"Važte si chleba, bez něho je lidem zle." říká staročeská pranostika. A to, že staročeské pranostiky nelžou, snad víme všichni. Tedy pokud věříte na pohádky stejně jako já. Po všech těch peripetiích, kdy jsem zkoušela …

Číst dále
1 komentář

Na tvargle do Holomóca

2.5.2017

Zajímalo by mě, jak Italové nahlíží na parmazán? Jak Francouzi na dijonskou hořčici? Jak Maďaři na segedínský guláš? Berou tyto speciality jako samozřejmost nebo je opěvují? A jak to vlastně máme my? Co má společného …

Číst dále
Žádné komentáře

Když dva se rádi mají, i v lednu je jak v máji

11.1.2017

Ti dva jsou spolu tak dlouho, že by na spočítání jedna ruka nestačila, milují jídlo a sebe navzájem. Neumím si je představit jinak než spolu, jinak je neznám, ona vaří a peče a jmenuje se …

Číst dále
Žádné komentáře

Přeji krásné Vánoce všem!

19.12.2016

Vyhlížím z pohodlného křesla směrem k oknu, zasněně koukám a přemýšlím, jak báječné chvíle v posledních dnech mám. Vše je umocněno šálkem horké čokolády a venkovní chumelenicí. Moc bych vám všem přála, ať jsou vaše …

Číst dále
Žádné komentáře

Jsou dívky z lesa AlterNativní?

22.11.2016

Když jedu do Poruby, říkám tomu výlet. Dostanu se tam jednou za čas. A tak ten mi ten punc výletu neodpáře nikdo. Ani ten, kdo tam jezdívá každý den domů a pro koho je tahle …

Číst dále
Žádné komentáře

  • O gastronautce

    Gastronautka

    Gastronautka chtěla být celé dětství kosmonautem. Jen si prostě našla kluka, začala mu z lásky vařit, protože láska prochází žaludkem. Později se s tím klukem rozešli, ale ona už u sporáku zůstala zaseklá. A tak vaří a vaří tam za sedmero těžebními věžemi až dodnes. Když zrovna nevaří, organizuje gastro akce v Ostravě nebo obráží podniky a píše, jak se jí tam líbilo a jak jí chutnalo.

  • Štítky

    blog brunch brunchustromu cestování lifestory marakéš maroko ostrava ostravacity ostrava city recenze restaurantday restaurantdayostrava snidanesblizuje travelling vanoce velikonoce
  • Odběr novinek

  • Sledujte Gastronautku


  • Oblíbené články

    • P(h)olévku pro všechny!
      31.1.2017
    • Važte si chleba, bez něho je lidem zle
      16.1.2018
    • Jak chutná Brno v červenci 2016
      2.7.2016
  • Kontaktujte nás

    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • Sledujte Gastronautku

  • Partneři

    PixelwritersGetWeb.czOstrava

© Copyright 2016 Gastronautka.cz